Кавоварка Cecotec Cumbia Capricciosa White (CCTC-01595)

Виробник : Cecotec
SKU : CCTC-01595
3 799,00 ₴
Компактна еспресо-машина для насиченого кавового смаку
Кавоварка, яка робить максимально смачну каву при компактних габаритах є — і це Cumbia Capricciosa. Якщо ви хочете кожен день пити насичений кавовий напій з неймовірним ароматом, то ідеальне рішення ви вже знайшли. Еспресо-кавоварка від іспанського бренду CECOTEC швидко приготує каву як з мелених зерен, так і з готових капсул ESE. Стильний мінімалістичний дизайн техніки прекрасно доповнить сучасний інтер'єр.

-Максимальний смак при мінімальних габаритах
-Професійне приготування еспрессо або лунго
-Технологія ForceAroma
-Стильне доповнення інтер'єру.

Максимальний аромат з технологією ForceAroma
Завдяки унікальній іспанській технології ForceAroma ви отримаєте ідеальний кавовий аромат еспресо. Рівень тиску 19 бар забезпечує напою щільну пінку зі збереженням смаку і аромату. Насолоджуйтесь приготуванням якісної кави як істинний бариста з самої вишуканої кав'ярні.

Для меленої кави і одноразових капсул
Вибирайте зручний для себе спосіб приготування улюбленого кавового напою. Можете використовувати готові одноразові капсули ESE або варити каву з мелених зерен. У комплекті з кавоваркою йде мірна ложка, щоб максимально полегшити процес приготування напою.

Компактний розмір і стильний дизайн
Cumbia Capricciosa не займе багато місця навіть в самій маленькій кухні або офісі. При своїй малогабаритності кавоварка готує еспрессо вищого класу. Завдяки стильному мінімалістичному дизайну така техніка ідеально впишеться в сучасний інтер'єр. Доповніть простір не тільки корисним, але і красивим пристроєм.

Ручне регулювання ідеальної консистенції
Проста система управління дозволяє вручну відрегулювати потрібну кількість еспресо. Кавоварка адаптується до будь-якого смаку — ви зможете створити найбільш підходящу для вас консистенцію. До того ж, можна буде міняти консистенцію в залежності від уподобань.

Для чашок еспрессо або лунго
Любителям щільного і насиченого кавового напою кавоварка Cumbia Capricciosa приготує ароматний еспрессо з кремовою пінкою. А ті, хто вважає за краще не такий міцний кава, зможуть приготувати більш легкий напій — лунго. Варіть каву на свій смак і насолоджуйтеся божественним ароматом.

Простий і швидкої догляд
Резервуар для води ємністю 600 мл і піддон для збору крапель зручно знімаються і швидко очищаються. Кавовий фільтр легко миється вручну, а також в посудомийній машині. Ніяких складнощів у використанні — кавоварка завжди готова приготувати для вас найсмачніший еспресо.
Характеристики товару
Назва атрибутуЗначення атрибуту
Потужність1100 Вт
Тиск помпи19 бар
Дисплейнемає
Вбудована кавомолканемає
Функція "cappuccino"немає
Резервуар для води0,6 л
Тип використовуваної кавимелений, капсули
Протикапельний механізмнемає
Система самоочищеннянемає
Матеріал корпусапластик
Колірбілий