Настільна гра Tactic Alias Україна (укр.) (56264)

Виробник : Tactic
Наявність : Немає в наявності
SKU : 56264
648,00 ₴
Популярна гра зі вгадуванням слів тепер українською мовою! Гра патріотична, а 60% усіх слів стосуються безпосередньо України.

Правила гри прості і дуже задерикуваті - гравці по черзі кидають кубик і пояснюють своїм партнерам слова з карток за допомогою синонімів, антонімів та можливості імпровізувати. Грати можна просто для задоволення, а можна і з користю: ??діти зможуть розширити свій словниковий запас та покращити усне мовлення.

Ті, що вивчають іноземну мову, можуть домовитися і пояснювати слова, що розгадуються, вивчається - відмінний і веселий спосіб запам’ятати слова і зняти розмовний бар’єр.
Кількість гравців може бути скільки завгодно великою!
Кожне відгадане слово – це один хід уперед на ігровому полі. Обмеження - тільки пісочний годинник, який поспішає всіх гравців.
Розділившись на дві або більше команд (мінімально в кожній по 2 особи), ви починаєте відгадувати пояснення як свого гравця, так і чужого.
Для гучної та веселої компанії настільна гра «Еліас» (Alias) просто незамінна. Ті ж усім відомі Шаради, Крокодили. Розгадування пояснень значення слів на час - ось у чому вам доведеться змагатися з командою суперників.
Настільна гра "Еліас" (Alias) чудово допомагає "прокачати" комунікативні навички.

Гра українською мовою.

Комплектація:

100 карток зі словами
1 кубик
правила гри
Характеристики товару
Назва атрибутуЗначення атрибуту
Типрозважальна гра
Вікова групавід 12 років
Тривалість гри40-90 хв
Матеріалпластик, картон
Кількість гравців4+
Моваукраїнська