Скло захисне Drobak OnePlus Nord N10 5G (494999)

Виробник : Drobak
Наявність : Немає в наявності
SKU : 494999
269,00 ₴
Захисне скло Drobak - це нове високоефективне рішення для захисту екрана Вашого смартфона від подряпин, тріщин і відколів, виготовлено з інноваційного загартованого скла, дуже міцне, щоб захистити екран телефону при падінні на асфальт, при побутових ударах, при взаємодії з дряпаючими предметами (ключі, пісок, лезо ножа, цвяхи, і т. п.).
Інноваційний загартоване скло проходить кілька етапів спеціальної термообробки. У той же час, захисне скло Дробак досить тонке і практично непомітне на екрані. Зовсім не впливає на чутливість сенсора смартфона. Також, скло, з якого виготовлена ??накладка, пропускає 98% світла, виключаючи втрату яскравості і якості зображення екрану девайса. Особлива форма скла виконана відповідно до особливостей смартфона.

Захисне скло Drobak Frame A + Full Glue легко наклеюється в "домашніх умовах".

Захисне скло Drobak Frame A + Full Glue - це якісний, практичний у використанні аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану смартфона, збереже дисплею його первинний зовнішній вигляд.

Особливості скла:
• Скло повністю покриває екран смартфона
• Панель навколо екрану залита кольором, завдяки чому наклеєне скло практично не відрізнити від стандартної передній панелі смартфона
• 9H-твердість матеріалу з загартованого скла підсилює стійкість проти ударів і подряпин
• Наявність олеофобним покриття, завдяки якому на екрані залишається менше слідів від пальців і яке легко очищається
• Завдяки високоточної технології виготовлення, скло не впливає на яскравість, чутливість і перенесення кольорів дисплея
• Вбудований протиосколочна шар
Характеристики товару
Назва атрибутуЗначення атрибуту
Типзахисне скло
Наявність рамкиз рамкою